YFP 305 - Kajian Televisyen November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1995/96 Oktober/November 1995 YFP 305 - Kajian Televisyen (YFP 305 - Television Studies)