YFP 303 - Penerbitan Audio November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1995/96 Oktober/November 1995 YFP 303 - Penerbitan Audio Masa: 2 jam