YFP 301 - Kajian Sinema November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1995/96 Oktober/November 1995 YFP 301 - Kajian Sinema (YFP 301 - Cinema Studies) Masa: [3 jam] Anda boleh memilih untuk menjawab SEBAHAGIAN daripada soalan di dalam Bahasa Inggeris ATAU menjawab keseluruhan soalan di dalam Bahasa Malaysia. Jawab TIGA (3) soalan. Soalan 1 adalah diwajibkan. (Answer THREE (3) questions. Question 1 is compulsory.)