JMG 416E – Sustainable Environmental Planning and Management [Perancangan dan Pengurusan Alam Sekitar Lestari] - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (2017)
Final Examination 2016/2017 Academic Session May/June 2017