YBP 303 - Periklanan November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 YBP 303 - Periklanan Masa: 2 jam Jawab TIGA (3) soalan)