HGA 101 Pengantar Geografi November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HGA 101 Pengantar Geografi Masa: [3 jam]