LKI 301/2 - writing I November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 ENGLISH LANGUAGE AND LITERATURE STUDIES LKI 301/2 - writing I Masa: [ 2 jam ]