LBI 300 Penulisan Berkomunikasi di Dalam Pekerjaan November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 LBI 300 Penulisan Berkomunikasi di Dalam Pekerjaan Masa: [ 2 jam ]