LBI 202/2 - Pembacaan Berkomunikasi di dalam Pekerjaan November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 LBI 202/2 - Pembacaan Berkomunikasi di dalam Pekerjaan Masa : [ 2 jam ]