LAS 300 BAHASA THAI III November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 LAS 300 BAHASA THAI III Masa: [ 2 jam ] (Jangan mula menulis jawapan sehingga diberitahu oleh pengawas peperiksaan). Jawab semua soalan di dalam kertas peperiksaan ini.