LAS 200 Bahasa Thai II November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 LAS 200 Bahasa Thai II Masa : [ 2 jam ] Jawab semua soalan di dalam kertas peperiksaan ini.