LAG 300 BAHASA GERMAN III November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 LAG 300 BAHASA GERMAN III Masa: [ 2 jam ] Jawab SEMUA soalan