LAG 200 - BAHASA GERMAN II November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 LAG 200 - BAHASA GERMAN II Masa: [ 2 jam ] Jawab SEMUA soalan