JIM 104 – Introduction To Statistics [Pengantar Statistik] / JIM 106 – Elementary Statistics [Asas Statistik] - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 2017)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2016/2017