HZZ 302 Tajuk-Tajuk Terpilih Dalam Muzik November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HZZ 302 Tajuk-Tajuk Terpilih Dalam Muzik Masa: [3 jam]