HTV 201 Teknik Berfikir November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HTV 201 Teknik Berfikir Masa: [2 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TIGA [3] SOALAN DI DALAM SATU [1] HALAMAN. Jawab SEMUA soalan.