HST 221 Tanah Besar Asia Tenggara November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HST 221 Tanah Besar Asia Tenggara Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.