HSM 411 & HSM 412 Dokumen-Dokumen Dalam Sejarah Malaysia November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HSM 411 & HSM 412 Dokumen-Dokumen Dalam Sejarah Malaysia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM [6] SOALAN DI DALAM LIMA PULUH EMPAT [54] HALAMAN. Jawab TIGA [3] soalan. SOALAN NO. 1 adalah WAJIB dijawab dan DUA [2] soalan lain. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.