HSM 211 Sejarah Sosio-Ekonomi Malaysia November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HSM 211 Sejarah Sosio-Ekonomi Malaysia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan. DUA [2] soalan daripada setiap Bahagian A dan B. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.