JIK 314 – Chemistry and Environmental Pollution [Kimia dan Pencemaran Alam Sekitar] - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 2017)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2016/2017