HSI 341 Sejarah Asia Barat Moden November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HSI 341 Sejarah Asia Barat Moden Masa: [3 jam]