HSA 101 Pengantar Sejarah November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HSA 101 Pengantar Sejarah Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN.