HMT 401 Semantik Bahasa Malaysia November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HMT 401 Semantik Bahasa Malaysia Masa: [3 jam]