HMT 201 Tinjauan Nahu Melayu Tradisional November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HMT 201 Tinjauan Nahu Melayu Tradisional Masa: [3 jam]