HMA 101 Pengantar Pengajian Bahasa Malaysia November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HMA 101 Pengantar Pengajian Bahasa Malaysia Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI SEMBILAN [9] SOALAN DI DALAM DUA PULUH [20] HALAMAN. Jawab SEMUA soalan. Tulis jawapan pada kertas soalan ini.