HLP 216/NSK 032 Asas-Asas Seni Tari November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HLP 216/NSK 032 Asas-Asas Seni Tari Masa: [2 jam]