HKN 404 Seminar Dalam Kesusasteraan Nusantara II: Aspek-Aspek Pensejarahan November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HKN 404 Seminar Dalam Kesusasteraan Nusantara II: Aspek-Aspek Pensejarahan