HKN 201 Puitika dan Konvensi Dalam Kesusasteraan Nusantara - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HKN 201 Puitika dan Konvensi Dalam Kesusasteraan Nusantara Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAK INI MEN GANDUNGI TUJUH [ 7 ] SOALAN DI DUA [2] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.