HIS 404 Kajian Ayat-Ayat Hukum November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HIS 404 Kajian Ayat-Ayat Hukum Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LIMA [5] SOALAN DI DALAM TIGA [3] HALAMAN. Jawab TIGA [ 3 ] soalan. Semua soalan membawa nilai markah yang sama. Sila pelihara kertas soalan ini dengan baik kerana ia mengandungi ayat-ayat suci al-Qur'an.