HIS 401 Fiqah al-Munakahat: Perkahwinan dan Kekeluargaan Islam November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HIS 401 Fiqah al-Munakahat: Perkahwinan dan Kekeluargaan Islam Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM [6] SOALAN DI DALAM TIGA [3] HALAMAN. Jawab EMPAT [ 4 ] soalan. DUA [2] soalan daripada setiap Bahagian A dan B. Semua soalan membawa nilai markah yang sama. Asingkan jawapan Bahagian A dan ikatkan bersama kulit buku jawapan. Tuliskan angka giliran dan nombor soalan atas setiap helai kertas jawapan anda.