HHT 402 Aspek-Aspek Kesenian Barat Moden November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HHT 402 Aspek-Aspek Kesenian Barat Moden Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM [6] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab TIGA [3] soalan. SOALAN NO. 2 daripada Bahagian A WAJIB dijawab dan pilih DUA [2] soalan daripada Bahagian B.