HGT 411 Sistem Maklumat Geografi November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HGT 411 Sistem Maklumat Geografi Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN DI DALAM DUA [2] HAL AMAN. Jawab EMPAT [ 4 ] soalan.