HGT 311 Kaedah Kuantitatif Dalam Geografi November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HGT 311 Kaedah Kuantitatif Dalam Geografi Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM [6] SOALAN DI DALAM DUA BELAS [12] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan. DUA [2] soalan daripada setiap Bahagian A dan B.