HGT 211 Teknik-Teknik Dalam Geografi November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HGT 211 Teknik-Teknik Dalam Geografi Masa: [ 3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI SEMBILAN [9] SOALAN DI DALAM EMPAT [4] HALAMAN. Jawab TU JUH [7] soalan. SEMUA LIMA [5] soalan daripada Bahagian A dan SATU [1] soalan daripada setiap Bahagian B dan C.