HGM 431 Pemikiran Geografi November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HGM 431 Pemikiran Geografi Masa: [2 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LIMA [5] SOALAN DI DALAM SATU [1] HALAMAN. Jawab TIGA [ 3 ] soalan. SOALAN NO. 1 WAJIB dijawab dan DUA [2] soalan lain.