HGG 451 Perancangan Pembangunan Wilayah November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HGG 451 Perancangan Pembangunan Wilayah Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN.