HET 403 Analisis Bahasa Kesusasteraan November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HET 403 Analisis Bahasa Kesusasteraan Masa: [3 jam] THIS EXAMINATION PAPER CONTAINS FOUR [4] QUESTIONS IN THREE [3] PAGES. Answer ALL FOUR [4] questions.