HET 401 Semantik Bahasa Inggeris November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1985)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HET 401 Semantik Bahasa Inggeris Masa: [3 jam] THIS EXAMINATION PAPER CONTAINS FOUR [4] QUESTIONS IN TWO [2] PAGES. Answer ALL FOUR [ 4 ] questions .