HEK 305 Interpretasi Lisan November 1995 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 HEK 305 Interpretasi Lisan Masa: [2 jam] THIS EXAMINATION PAPER CONTAINS FIVE [5] QUESTIONS IN TWO [2] PAGES.