JIB 532 – Biomaterials and Biomedical Instrumentation [Biobahan dan Peralatan Bioperubatan] - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh, 2017)
Peperiksaan Akhir Sidang Akademik 2016/2017