Maa 161- statistik untuk pelajar sains - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2004/2005 Oktober 2004 MAA 161- STATISTIK UNTUK PELAJAR SAINS Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM [6] muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab semua empat soalan.