MAA 111- Aljabar untuk pelajar Sains - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2004/2005 Oktober 2004 MAA 111- ALJABAR UNTUK PELAJAR SAINS Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT [4] muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab semua dua belas soalan. .