MSG 162 - Kaedah Statistik Gunaan Februari 1999 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1999)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 Februari 1999 MSG 162 - Kaedah Statistik Gunaan Masa: [3 jam] ARAHAN KEPADA CALON: Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT soalan di dalam LIMA halaman yang bercetak dan EMPAT halaman lampiran sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan.