TMX 202 - Matematik Matrikulasi - Kertas II April 1997 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Akhir Sidang 1996/97 Mac/April 1997 Kursus Sains Matrikulasi II TMX 202 - Matematik Matrikulasi - Kertas II Masa : 3jam Araban kepada calon: Jawab SEMUA soalan dalam Bahagian A dan mana-mana EMPAT soalan dalam Bahagian B. Markah untuk soalan atau bahagian soalan diberikan dalam tanda kurung [ ] . Mulakan setiap jawapan untuk Bahagian B pada helaian kertas yang baru, dan susun jawapan anda mengikut tertib berangka. Semua kerja yang perlu hendaklah ditunjukkan dengan jelas. Jawapan berangka boleh diberikan dalam bentuk e, surd, pecahan, atau sehingga tiga angka bererti, di mana-mana yang sesuai, kecuali yang sebalik nya dinyatakan dalam soalan. NOTA ' Bersama-sama dengan kertas soalan ini, dibekalkan juga bahan-bahan yang berikut: 1. Tatatanda, Takrif, dan Rumus Matematik. 2. Kertas graf.