KFT 232- Kimia Fizik II Februari 2000 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 KFT 232- Kimia Fizik II Masa : [3 jam] Jawab LIMA soalan sahaja. Sekurang-kurangnya SATU soalan daripada Bahagian B. Hanya LIMA jawapan yang pertama sahaja akan diperiksa. Jawab tiap-tiap soalan pada muka surat yang baru. Kertas ini rnengandungi TUJUH soalan (6 muka surat).