KFT 131- Kimia Fizik I Februari 2000 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 KFT 131- Kimia Fizik I Masa : [ 3 jam] Jawab sebarang LIMA soalan sahaja. Hanya LIMA jawapan yang pertama sahaja akan diperiksa. Jawab tiap-tiap soalan pada muka surat yang baru. Kertas ini mengandungi TUJUH soalan (7muka surat)