KAT 341 - Kimia Pencemaran Dan Alam Sekitar Februari 2000 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 KAT 341 - Kimia Pencemaran Dan Alam Sekitar [ Masa : 3 jam ] Jawab LIMA soalan sahaja. Jawab TIGA soalan daripada Bahagian A dan DUA soalan daripada Bahagian B. Hanya LIMA jawapan yang pertama sahaja akan diperiksa. Jawab tiap-tiap soalan pada muka surat yang baru. Kertas ini mengandungi TUJUH soalan semuanya dan lampiran (8 muka surat).