KAT 246 - Kaedah Kinetik dan Automasi Februari 2000 - PPSK, Pusat Pengajian Sains Kimia (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 KAT 246 - Kaedah Kinetik dan Automasi [Masa: 3 jam] [KAT 246] Jawab sebarang LIMA soalan. Hanya LIMA soalan yang pertama sahaja akan diperiksa. Jawab tiap-tiap soalan pada muka surat yang baru. Kertas ini mengandungi TUJUH soalan (3 muka surat).