JIF 316- Elektronik II (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JIF 316- Elektronik II Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Baca arahan dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Setiap soalan diperuntukkan 100 markah.