JIF 315- Kaedah Matematik (Februari/Mac 2004) - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 JIF 315- Kaedah Matematik Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Baca arahan dengan teliti sebelum anda menjawab soalan. Setiap soalan diperuntukkan 20 markah.